С Nuxe Reve de Miel не стъпвам на тази земя!

January 12, 2015 от  
Публикувано в Красота

nuxe-reve-de-mielКолко стъпки ме делят от Рая? Една, две или сто и две? С Nuxe Reve de Miel може да се каже, че вече сте пред вратите на блаженството. С този уникален продукт ще се насладите на незабравими пътешествия. Не е за вярване, колко често забравяме за себе си и занемаряваме, тези, които ни отвеждат към нови приключения, тези които ни водят при най-скъпите за нас същества, тези, които всяка сутрин ни помагат да посрещнем новия ден – нашите крака.

Преди да закупите всички налични продукти за борба с усещането за сухота и тежест в краката, се замислете, кой е най – честия проблем с Вашите стъпала? Болка и подутост, отток, чувствителна кожа, сухота… Какво е това, за което е важно приоритетно да се погрижите?

Ако не сте се сблъсквали със сериозни проблеми, вероятно зачислявате сухата кожа на краката си, за едно маловажно неудобство. Това не е съвсем така от дерматологична гледна точка. Без да влизам в детайли, които най-често звучат по медицински плашещо, ще споделя само едно – погрижете се за сухата кожа, преди тя да Ви е създала сериозни грижи.

Марката Nuxe умее да произвежда качествени продукти в селективен клас. Това не е масова козметика за всеки вкус, тя е насочена към най-взискателните потребители, тези с най-критична оценка. За това, в лабораториите на Nuxe, всички се стараят да са на ниво. Серията Nuxe Reve de Miel от Enzo.bg и по-конкретно крема за много суха кожа на краката, е истински козметичен шедьовър.

Характерното за Nuxe Reve de Miel са съставките, които действат като магически воал. Те възстановяват липидния баланс, успокояват и хидратират кожата на краката. Премахват усещането за тежест и скованост. Кремът е предназначен за суха и груба кожа, но сами се досещате – не е нужно да отлагате, докато кожата Ви се превърне във въплъщение на тези две думи. Погрижете се още сега.

Във формулата на Nuxe Reve de Miel са включени мед и масло от сусам и оризови трици. Тези натурални съставки, ще Ви изненадат с бързия си ефект на действие. В състава на крема има още масло от ший, овес и пшеница. Действието на едно намазване трае до 24 часа. Наистина ще се почувствате в Рая! Ако спазвате основната препоръка на производителя и нанесете крема преди лягане, на сутринта ще имате меки крака и усещане за лекота във всяка клетка. Както казват от Nuxe, ще разполагате с идеална грижа за кожата, чак до последния пръст!

Ако това не е вълшебство, не знам кое. Може би е редно да допълня, че Nuxe Reve de Miel е без парабени. Тестван е върху свръх чувствителна кожа и марката застава зад това, че кремът е подходящ дори за деца над три годинки. Съставът на тази наслада за краката е 86,4% с естествен произход. Дори за хора с нетолерантна кожа, кремът е подходящ за ежедневна употреба.

Ако до сега летния сезон Ви се е струвал низ от пилинг маски, хидратиращи грижи и безкрайна тежест в подутите крака, след употребата на този крем, ще имате усещането, че не стъпвате по горещия пясък, а летите над него. Насладете се на това усещане, не само през летните месеци, а през цялата година.
Не веднъж съм споделяла, че французите са ненадминати в няколко неща : аромати, дерматологична козметика и умението да живеят добре!

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!