Sesderma Seskavel спрей за коса за растеж на косата

January 8, 2016 от  
Публикувано в Красота

sesderma-seskavel___2Нещата, които не искаме да губим и на които държим, не винаги може да запазим с чар или добър виц, разказан за разчупване на атмосферата. Косата е едно от тях. Не искаме да я губим и няма човек, който да не се ужасява от идеята косата му да оредее или направо да изчезне безвъзвратно.

Оригиналната формула на създателите на иновативното средство за разтеж на косата дава възможност да се постигнат перфектни резултати. Удобният спрей замества редица процедури, като спестява време и пари. Той спестява необходимостта от нанасяне на маски и други витализиращи и регенериращи продукти за коса. Безспорно спреят за растеж на косата Sesderma Seskavel е любим на доста звезди както от българския шоубизнес, така и от световния.

Съставът на спрея подхранва и стимулира растежа на косъма и помага за подобряване на неговата здравина. Както сами знаете, здравата коса е устойчива на атмосферни влияния, физически неразположения и лечения с лекарства, много по-успешно, от колко изтънялата и немощна коса. Така че, Sesderma Seskavel е спрей, който ще възстанови косата Ви и ще спре мигновено косопада.

Достатъчно е измиване с шампоан, след което се впръсква малко от продукта в корените на косата и се разресва за равномерно разнасяне. Ако косата е дълга се впръсква малко количество и по дължините. Може да се ползва както на влажна, така и на суха коса. Благодарение на термозащитните свойства на Sesderma Seskavel спрей за коса след нанасяне косата може да се изсушава с горещ въздух и да се третира с електрически преси и маши след изсъхване.

Сега е модата на дългите коси – коси, падащи като водопад, меки като кадифе и съвършени като структура на кристал. С появата на Sesderma Seskavel спрей за коса всичко това е възможно, завръща се ефектната и в също време много лека прическа с падащи свободно дълги коси. Косата също е защитена по време на изсушаването от високата температура, а след това е жива и еластична. Лекият спрей укрепва косъма, но не го утежнява, което го прави идеален за тънки коси.

Козметичните консултанти препоръчват употребата на Sesderma Seskavel спрей за коса за растеж на косата за всички типове коса. Финият спрей е приятен, мек и притежава и UVA/UVB филтри, защитава косата от вредните атмосферни влияния и предотвратява накъсване и цъфтеж на връхчетата. Уникалният състав на продуктите, съдържащи се в този спрей позволяват да се подобри визията на косата, чрез овлажняване и подхранване на косъма от корена до върха. Позволете на косата Ви да Ви бъде приятел, с когото да се гордеете!

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!