Shiseido men – елитен автобронзант с японско качество

July 10, 2014 от  
Публикувано в Красота

shiseido-menКозметиката Shiseido идва от сърцето на Япония като се конкурира с успешно със световноизвестните марки. Елитният бранд датира от 1872-ра година, когато медикът Arinobu Fukuhara слага началото на своя път в света на козметиката. Оттогава до ден днешен, продуктите на компанията непрекъснато подобряват своите качества. Специално разработените за мъже козметични линии на фирмата бележат забележителен успех. Мъжете са суетни не само в Япония, но и навсякъде по света.

Специално за тях е разработен Shiseido Men автобронзант крем за лице против пигментови петна. Това е фина, овлажняваща емулсия с автобронзиращ ефект. Мъжете не обичат да си личи, че ползват козметика, затова продуктът е разработен така, че да не оставя следи и да не създава дискомфорт. След нанасянето му, лицето е свежо, хидратирано и гладко, тъй като пигментните петна се прикриват. Ако мъжът желае по-интензивен тен, той трябва да нанася крема често. Enzo.bg предлага богат асортимент от продуктите за мъже на японската козметична компания. Елитното качество се получава чрез влагане на изключително натурални продукти. Патентованият Damage Defense Complex  съдържа растителни компоненти, които са подбрани и комбинирани чрез силата на древната японска медицина. Силата на природата се грижи успешно за активизиране на собствените защитни сили на кожата, възстановяване, витализиране и хидратиране по естествен път.

Кожата на мъжете често е изложена на слънце, вятър и други неблагоприятни фактори, които причиняват пигментни петна, преждевременни бръчки и сухота или прекомерно омазняване. Козметиката Shiseido Men действа комплексно срещу всички проблеми, които има мъжката кожа. Прикриването на пигментните петна е особено важно за мъжете, които желаят да изглеждат винаги добре. Това е свързано не само със суета, но и с изискванията на работното място. Добрата визия е гаранция за повече успехи както в бизнеса, така и в личния живот. Мъжете могат да заложат на Shiseido Men автобронзант крем за лице против пигментни петна, като го ползват постоянно. В зависимост от желаното ниво на загар, всеки сам избира периода, в който да употребява крема – ежедневно за тъмен тен, или през няколко дни за поддържане на леко матова кожа. Enzo.bg препоръчва да се ползва автобронзант и за тялото, за да не се получава открояваща се граница, която изглежда нелепо.

Кремът се употребява след бръснене, като лицето се обтрива леко с влажна кърпа за получаване на по-равномерно покритие. Използва се около 0.6 мл. от продукта, като се нанася равномерно по цялото лице и шията. След нанасянето кожата изглежда жизнена, тонизирана и с равномерен тен. Кремът не запушва порите и регулира мастната секреция. Автобронзантът е с постепенно действие, като при първото нанасяне изглежда напълно естествено. Ефектътсе задържа около седмица, след което се налага повторно нанасяне, освен ако потребителят не желае по-интензивен тен, в такъв случай трябва да ползва продукта ежедневно. Едно от най-ценните качества на японския автобронзант е, че кожата изглежда естествена, без мазни петна и лепкавост и придобива приятен, лек и ненатрапчив аромат. Всички продукти на компанията преминават през множество тестове, с което се предотвратяват нежелани реакции. Цялата продукция на Shiseido е базирана на авангардни научни изследвания, без вредни химикали и опасни съставки.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!