Сладка целувка за сухата бебешка кожа

October 7, 2016 от  
Публикувано в Здраве

uriage-1ers-soins-bebes___2По правило бебетата имат нормална към суха кожа. Времето прекарано в мама ги е защитило, в месеците, когато са най-уязвими, но все пак идва момента, в който ще се наложи да се сблъскат със средата на вън и е добре да бъдат предпазени и защитени.

Френската марка Uriage знае най-добре, как се отглеждат здрави и усмихнати бебета. Те имат опит и солидна история в производството на специализирана, дерматологична козметика, предназначена за новородени. Успехът на марката е почти 100 годишен. Още през второто десетилетие на миналия век, далеч преди да се появи Uriage 1ers Soins Bebes хидратиращ и регенериращ стик, за който ще разкажа, френската лаборатория се съсредоточава върху производството на козметика с термална вода.

В Uriage 1ers Soins Bebes хидратиращ и регенериращ стик също присъства част от чудото, наречено термална вода от недрата на Алпите. Както във всяка серия за деца и възрастни и тук, свойствата на лековитата вода са изведени на първа линия. Няма по- добро за кожата от чистата вода дошла от далечния Гренобъл.

Uriage 1ers Soins Bebes хидратиращ и регенериращ стик е предназначен за суха, чувствителна кожа. Разбира се, може да се използва и от всякакъв тип кожа, но тази която е склонна към дерматити ( в частност атопичен дерматит) е кожата, която има най-силна нужда от тази серия.

Стикът на Uriage е произведен под строг контрол и с всички съпътстващи тестове за поносимост, безвредност и хипоалергенност. В историята на френския козметичен пазар, в това число и европейски, никога не е имало по-качествен продукт, на който хиляди майки да се доверят. В нито една от сериите, произведени с термална вода, не са направени компромиси с качеството. За това може да бъдете абсолютно спокойни за своето бебче. Грижата, която му осигурявате с Uriage 1ers Soins Bebes хидратиращ и регенериращ стик е най-добрата на пазара.

Uriage 1ers Soins Bebes хидратиращ и регенериращ стик съдържа ценни, лечебни минерали и микроелементи. Тези съставки, продуктът си дължи отново на термалната вода, която е в основата на разработката. Стикът овлажнява, успокоява сухата, раздразнена бебешка кожа и носи усещане за комфорт на пеленачето. Ефектът от Uriage 1ers Soins Bebes е мигновен. След всяко нанасяне ще видите все по-елестична и здрава бебешка кожа, която е добре предпазена и защитена от външните влияния.

Френската марка напълно изключва парабените от състава си, разбира се в това число и всичко, което може да бъде не натурално и водещо до алергични реакции. По тази причина сериите за бебета, деца и възрастни имат изключителна популярност при хора, страдащи от различни дерматити.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!