Слънчева прегръдка

July 8, 2016 от  
Публикувано в Здраве

astrid-sun-kids--spf-50Повечето ваканции край морето свързвам с много приятни емоции и незабравими спомени. Често се пренасям в детските си години, когато плажа беше най-желаното място и нямаше сила, която да ме извади от водата. Децата по правило предпочитат безкрайната игра в морсите вълни пред това да стоят на пясъка и да „скучаят“. Разбира се, че е повече от нормално всеки малък човек да изследва света потапяйки се смело в него, водата както се пееше в една стара песен е до колене, така че би било абсурдно дори и днешните деца да предпочитат пясъка пред гмуркането и подскоците във водата. А почерняването е част от лятната наслада.

Съществуват доста козметични продукти, които ни осигуряват сигурност и здравословен тен. Най-важно за всеки родител е да е осигури най-добрата превенция от изгаряне за своя малък изследовател. Astrid Sun Kids е мляко за тяло, на което може да заложите. Истината е, че почти всеки козметичен бранд се е погрижил да предложи на потребителите летни емоции без слънчеви изгаряния и алергии, но кого да изберем? Това мляко за тяло е с висок фактор – SPF 50. От доста години фармацевтите и дерматолозите приемат за единица мярка за защита този фактор и всеки, който Ви предлага по-ниска от тази защита, която предлага Astrid Sun Kids по-скоро е фикусирал бизнеса си към всичко друго, но не и към здравето на нежната детска кожа.

Има доста сериозни рестрикции, които козметичните марки са задължени да спазват. Една от тях също е цвета на млякото. Той трябва да бъде видим. Някой предпочитат бял – леко тебеширен фон, други залагат на синкавата гама в унисон с цвета на търговският бранд, но от всичко е добре да запомните, че допълнителният цвят е създаден за Ваше родителско удобство. Нанасяйки Astrid Sun Kids Вие трябва да имате контрол. Не само за обема на крема, който втривате, но и за качествената покривност.

Ако след конкретен период забележите, че крема е „изчезнал“ – имайте предвид, че пак трябва да извадите малчугана от водата и да го намажете. Ако Ви се струва абсурдно да нанасяте Astrid Sun Kids непосредствено преди къпане, след къпане и изобщо по всяко време на плажа – това не е така.

Агресивните слънчеви лъчи буквално изгарят нежната детска кожа, независимо дали детето е натопено във водата и само ръчички и раменца се показват или е изцяло на плажната кърпа.

Не пестете от козметични продукти. Опитайте дерматологично тествани, доказани марки и прекарайте незабравима лятна ваканция. Насладете се на лятото и морската вода, чака ни дълга зима, така че всяка слънчева усмивка в колекцията от морето е добър знак, че ще изкараме по-добре студените месеци.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!