Сух шампоан, когато времето не стига

August 10, 2015 от  
Публикувано в Красота

klorane-avoine-suh-shampoanСухият шампоан е нещо, което добива все повече популярност сред жените. Идеален начин да придадем свежест на косата и да възстановим гъвкавостта й, без да я измиваме. Една от най-популярните употреби е, след като свалим шапката от глава си. С малко сух шампоан премахваме всякакви следи от употреба на шапката.

Ако ви е писнало от мазната косата, определено имате нужда от Klorane Avoine сух шампоан за кафяви и тъмни нюанси на косата. Ако сте изморени от напрегнатите дни, които не ви позволяват да отделите нужното време и внимание, продължете да четете тази статия.

Какви са ползите от използването на такива шампоани?

  • Това е най-ефективното решение, когато сте на крак и нямате възможност да измиете косата си. Става много бързо и по удобен начин. През натоварените дни, когато не можете да отделите нужното време за главата си, това златно флаконче се притича на помощ.
  • Това е най-добрият помощник на жените с коса, която се омазнява много бързо. Косъмът се измива от неприятните масла, косата придобива чуден аромат, чистота и блясък. Няма как да пропуснем и допълнителната хидратация на скалпа, която е доста важна. Косата Ви ще изглежда по-плътна, ще бъде и по-лесна за оформяне.
  • Името го подсказва, но няма нужда да използвате никаква вода. Няма нужда от няколко часа съхнене и чакане. Истинска идилия!

С две думи, косата ви ще изглежда наистина чиста, само след няколко минути работа. Какво повече може да иска една жена?

Как се използва сух шампоан?

Освен големите ползи, които носи, продуктът се нанася адски лесно. Вземете флакончето и го разклатете добре. На опаковката ще е упоменато разстоянието, от което да напръскате косата си, но обикновено е 20-тина сантиметра. Ако някъде косата е в по-лошо състояние, напръскайте с повече от шампоана.

След като сте нанесли достатъчно на косата си, оставете шампоана да свърши своята магия. Две-три минути са му достатъчни, за да подейства напълно. Работата, която върши той е да абсорбира мръсотиите, остатъците от козметични и стилизиращи продукти и себума.

Добре е да масажирате косата и скалпа със суха кърпа. След като направите и това е време да срешете косата си отгоре до долу. Така ще отстраните шампоана, който е останал. Ако искате да увеличите допълнително обема на косата си, използвайте сешоар при сресването.

Кога е най-добре да използваме продукта?

Може би сте се досетили, че когато косата ви има нужда от измиване, но нямате възможност или достъп до вода, използвате от сухия. Успали сте се, на къмпинг сте или в планината? Знаете какво да направите!

Това е най-добрият приятел на жените с увредена коса. Използвайки този продукт, няма да се налага да сушите и увреждате допълнително косата си. Разбира се, трябва да включите и редовно измиване с вода. Двете измивания се допълват изключително добре и гарантират перфектното състояние на косата ви.

Коя е най-добрата марка, която да предпочетем?

Определено марката Klorane Avoine, се е утвърдила като реномирана и с високо качество. Ако искате нещо, което да работи както трябва, доверете се на тази марка. Няма да съжалявате!

Това са основните неща, които трябва да знаете за този тип продукти. Стегната и чиста коса е важна част от цялостния външен вид. Трябва да направите място за този продукт на тоалетката си и ще промените целия си живот!

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!