Swiss Smile Pearl Shine избелващ балсам за зъби

March 8, 2017 от  
Публикувано в Здраве

swiss-smile-pearl-shine___2В природата не могат да се срещнат хора с еднакъв цвят на зъбите. Цветовата палитра варира от кафяво, червеникаво-кафяво, жълто,сиво до розово-сиво, сто процентови бели зъби няма. Има различни причини, които могат да повлияят на цвета на зъбите. С времето зъбите пожълтяват или променят цвета си. Причините за това може да са свързани с вредни навици (употреба на прекалено сладко, цигари, кафе, чай, червено вино или с много порест емайл. Освен това лекарствата и микроелементите могат да причинят образуване на петна. И, разбира се, с увеличаване на възрастта цвета на зъбите потъмнява.

Ако човек иска да изглежда добре, то трябва да показва 32 безупречни зъба. Красивата усмивка е мечта за всеки човек. Сега има много технологии за избелване на зъбите. Трябва да уточним, че има избелване при домашни условия и професионално. Много хора предпочитат избелването на зъбите в домашни условия като алтернатива на посещението в стоматологичния кабинет. Много добро ефективно действие има избелващия балсам за зъби. Тук принципът на действие е химически, основан на способностите на различните съединения да влизат в реакция с пигменти и зъбни налепи и да ги отстраняват.

Swiss Smile Pearl Shine избелващ балсам за зъби е специално разработен с щадяща емайла и меките тъкани концентрация на активното вещество. Предимството на този избелващ балсам за зъби е, че лесно се използва и не отнема много време. Отстранява се зъбния камък, а насъбралата се плака се премахва от механичното действие на четката за зъби.

Swiss Smile Pearl Shine избелващ балсам за зъби е много лесен за употреба – нанася се равен слой по повърхността на зъбите. Използва се ежедневно в продължение на месец, а после през няколко дни.
За постигане на максимално добри резултати е необходимо да спазвате препоръките за ползване на избелващия балсам за зъби, посочени в приложената към него инструкция за ползване.

Компонентите, влизащи в състава на избелващия балсам за зъби са абсолютно безопасни. Не се препоръча използването му при наличие на възпалителен процес в устната кухина, или се наблюдава алергична реакция към него. Ако се появят някои съмнения от Ваша страна по повод на ползвания балсам за състоянието на зъбите ви, добре е да потърсите консултация със стоматолога си. Ефективното действие на избелващия балсам се запазва в продължение на шест месеца и после процедурата трябва да се повтори.

Използването на избелващия балсам за зъби позволява на всеки да се радва на красиви бели зъби. И тогава на всеки му се иска да се усмихва и да дарява радост на заобикалящите го.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!