Swissdent Extreme – настина бели зъби

November 3, 2016 от  
Публикувано в Красота

swissdent-extreme-i___10Дори и да се придържате към почти перфектна зъбна хигиена, все още може да завършите с жълти зъби. Вашата възраст, храната, която ядете, навиците Ви на живот, всичко това може да допринесе за петна и пожълтели зъби – една не особено красива картинка. Разбира се, благодарение на избелващите пасти за зъби, не е задължително да посещавате стоматолога си, за да възстановите искрящата си бяла усмивка. За да изберете най-подходящия продукт, обаче, преди да закупите паста, обещаваща блестящо избелване, уверете се, че разбирате защо и как тя действа. Идеалната козметика за зъби е в козметичния пакет Swissdent Extreme, който освен подходящата паста съдържа четка и спрей за Вашата невероятна бяла усмивка.

Как работи пастата?

Макар че има много възможности върху аптекарските рафтове, не всички избелващи зъбни пасти са създадени еднакво. Активните им съставки, правят истинската разлика в ефективността на избелването. Най-често пастите включват една от трите избелващи съставки:
Леки абразиви. Според Американската стоматологична асоциация (ADA), някои пасти за зъби съдържат леки абразиви, които включват съставки като магнезиев карбонат, хидратирани алуминиеви оксиди и калциев карбонат. Абразивите могат да отстранят повърхностните петна, които биха могли да причинят пожълтяване, за да се разкрие по-бяла, по-ярка усмивка.

Водороден пероксид. Водороден пероксид с ниска концентрация причинява известно избелване на зъбите и е активната съставка в повечето избелващи системи, използвани в зъболекарските кабинети. Докато концентрацията в избелващите зъбни пасти е по-малка от тази на продуктите за еднократна употреба, водороден пероксид може да води до отлични резултати (и е безопасен за употреба) за по-дълъг период от време. В закона се отбелязва, че избелващите агенти, като например водороден пероксид, могат да предизвикат лека чувствителност, но все още са безопасни и одобрени за редовна употреба.
Карбамиден пероксид. Карбамиден пероксид е по същество един избелващ агент, който се разпада на водороден пероксид. Според проучване, публикувано в септемврийския брой на списанието на Американската стоматологична асоциация през 2000 г. основната полза от карбамиден пероксид е, че той дава по-добри резултати в първите 14 дни от проучването в сравнение с водородния пероксид. Въпреки това, резултатите между карбамиден и водороден пероксид са сравними след 12 седмици на използване.

Мога ли да използвам ежедневни продукти за избелване?

Докато продуктите за избелване са предназначени за ежедневна употреба, можете безпроблемно да ги използвате на дневна база. Включват се такива продукти като най-различни избелващи пасти, писалки, четки за зъби, пасти за зъби и вода за уста. Някои хора може да са чувствителни при използване на продукти съдържащи водороден пероксид. Чувствителността може да се намали чрез редуване на избелваща с обикновена или чувствителна паста за зъби.

Колко време отнема избелването?

Продължителността, необходима на даден продукт да избели зъбите Ви, зависи много от съставките и целта на пастата за зъби, която ще използвате. На пример, ако използвате паста, която съдържа водороден прекис, ще забележите резултати много по-бързо, от колкото ако използвате избелваща паста за зъби, съдържаща само съставки за повърхностно отстраняване на петна. Производителите на новото поколение пасти за зъби с избелващи писалки твърдят, че ще забележите значителни избелващи резултати само до 2-3 дни.

Избелването на усмивката Ви с ежедневно четкане звучи логично. Така или иначе четкате зъбите си всеки ден, защо пък и да не ги направите по-бели. С разбирането кое кара този тип пасти за зъби да работи, ще имате по-добър контрол относно кои съставки да използвате и колко скоро ще можете да получите така желаната перфектна усмивка.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!