Swissdent Gentle за избелване на чувствителни зъби

April 1, 2014 от  
Публикувано в Здраве

swissdent-gentleЧувствителните зъби трудно понасят агресивни избелващи процедури. Това не означава, че няма начин да се подобри визията им и те да изглеждат здрави и бели. Един добър вариант за постигане на белота на емайла е да се ползва щадяща паста за зъби Swissdent Gentle, която притежава множество ценни съставки. Enzo.bg препоръчва тази паста за премахване на жълти петна и предотвратяване на потъмняване на емайла особено за хора с високо ниво на чувствителност на зъбите. Специалната патентована технология GENTLE позволява видимо и напълно безвредно избелване. Нивото на абразивност RDA (Relative Dentin Abrasivity) на пастата е само 25, а коензим Q10 регенерира и възстановява венците. Ниската абразивност е от голямо значение в за потребителите, които ползват електрически четки за зъби.

При редовна употреба на Swissdent Gentle оцветяващите храни не успяват да променят цвета на емайла, тъй като всяко петно се изчиства веднага, благодарение на иновативната формула на пастата. В съвременната дентална козметика се използват предимно натурални съставки, които са преминали множество тестове за ефективност и безопасност. Това вдига цената на качествените пасти за зъби с избелващо действие, но реално те са много по-изгодни от професионалните стоматологични услуги или домашните системи за изсветляване, които обещават холивудска усмивка за кратко време. Меката паста е много подходяща и за поддържане на изкуствени импланти в устата. Коронки, мостове, протези запазват белотата си благодарение на нанотехнологията и нежните избелващи агенти. Съвременната стоматология напълно отхвърля грубите абразивни продукти, които показват бърз ефект, но за сметка на увреден необратимо емайл. Те се заместват от нови, екологични продукти, които не нанасят вреди, а са полезни както за емайла и зъбите, така и за венците.

Enzo.bg препоръчва цялостната грижа за устната кухина да започне с натуралната паста за зъби Swissdent Gentle. Включените в състава плодови ферменти ефективно отстраняват налепите и спомагат за профилактиката против кариес и натрупване на зъбен камък. Оптималният вариант за употреба на пастата е миене на зъбите три пъти дневно по 2 минути. Това са 6 минути на ден, които дават възможност на устната кухина да се освободи от остатъците от храна и напитки. Така дъхът е винаги свеж и не се създават условия за развитие на бактерии. Продуктът е създаден след продължителни изследвания, научни разработки и изпитания, като поставените цели са постигнати напълно – видимо избелване, регенериране на тъканите, възстановяване на зъбния емайл. Това са качества, които притежават пасти за зъби от най-висок, премиум клас.

Швейцарското качетво на SWISSDENT Dental Cosmetics се доказва с всеки нов продукт на компанията. Дентална козметика от най-висш клас, разработена изцяло с натурални съставки, предназначена за хора от всички възрасти. Стоматолозите препоръчват швейцарските продукти на алергичните и чувствителни към химия пациенти. В днешно време има бум на алергиите към пасти за зъби с агресивна химия, а ако в състава им влизат и груби абразивни частици се получава необратимо повреждане на зъбния емайл. Нанесените щети се отстраняват бавно с помощта на меките и щадящи пасти от марката SWISSDENT. Добрата новина за хората със силно чувствителни зъби е, че ще постигнат по-светъл нюанс на зъбите си, без да изпитват болки и да увреждат допълнително емайла им.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!