Защо трябва да опитате почистващa вода

December 9, 2016 от  
Публикувано в Красота

gamarde-sebo-control___5Сещате ли се за тези шикозни френски жени, които се хранят с нищо друго освен хляб и вино, и въпреки това кожата им е безупречна? Тайната им най-накрая е разкрита – почистващата вода за мазна кожа е вече на разположение и у нас.

Но какво представлява почистващaта вода?

Това не е тонер, нито пък традиционно измиване на лицето, тя е препарат без течност, който можете да използвате за да почистите кожата си от мръсотия, мазнина и грим. Това прави почистването на лицето лесно и оставя кожата ви мека, хидратирана и свежа.

Но въпреки че са нежни този тип “води” са много повече от водата от водопроводния кран. Те представляват разтвор, пълен с микроскопични мицели, които имат ключови свойства за почистването.

Мицелите са мънички молекулни топки, които изяждат мръсотията и мазнината. Външната им страна обича да се смесва с вода, а вътрешната страна – с мръсотия и мазнина. Когато прочистващата вода влиза в контакт с мръсотията или мазнината, мицелите я обгръщат или изяждат.

Вече не е необходимо да се изплаквате. Просто нанесете почистващата вода на памучен тампон, избършете кожата си и сте готови. Наистина е толкова лесно. Мицеларните води като Gamarde Sebo-Control се препоръчват за всички типове кожа, но хора с чувствителна или податлива на акне кожа ще ги намерят особено полезни.

В зависимост от личните Ви предпочитания, можете да използвате тези почистващи води веднъж или два пъти на ден. Например измивайки лицето си с традиционен препарат за почистване през нощта, а на сутринта да използвате на бързо мицеларния препарат за хидратация. За още по-мързеливите момичета мицеларната почистваща вода може да бъде идеалното решение за лесно отстраняване на грима през нощта. Можете дори да носите малка бутилка с вас по време на продължително пътуване и да я използвате за освежаване, което набързo ще събуди кожата Ви.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!