Uniq One Care – революция в поддържането на косата

September 12, 2014 от  
Публикувано в Красота

uniq-one-careКонцернът Revlon Proffesional отново е на крачка пред конкуренцията с уникалния продукт Uniq One Care. Оригиналното хрумване на създателите на иновативното средство за поддържане на косата дава възможност да се постигнат перфектни резултати при оформяне на прически както в салони за красота, така и вкъщи. Удобният спрей замества редица процедури, като спестява време и пари. Enzo.bg предлага още няколко продукта от серията, сред които почистващ балсам и серум за скалп. Безспорно регенериращата процедура Uniq One Care е любима както за фризьори, така и за клиенти. Първо, тя спестява необходимостта от нанасяне на маски и други витализиращи и регенериращи продукти при измиване на косата.

Достатъчно е измиване с шампоан, след което се впръсква малко от продукта в корените на косата и се разресва за равномерно разнасяне. Ако косата е дълга се впръсква малко количество и по дължините. Може да се ползва както на влажна, така и на суха коса. Благодарение на термозащитните свойства на Uniq One след нанасяне косата може да се изсушава с горещ въздух и да се третира с електрически преси и маши след изсъхване.

От доста време стилистите се въздържаха да изсушават косите на клиентките си с горещ сешоар и кръгла четка, за да не ги увреждат. С появата на регенериращата процедура за коса на Revlon се завръща и ефектната и в също време много лека и естествено изглеждаща прическа с обем и букли, създадени с четка с голям диаметър и горещ сешоар. Косата е защитена по време на изсушаването от високата температура, а след това е жива и еластична. Лекият спрей укрепва косъма, но не го утежнява, което го прави идеален за тънки коси. Прическата е по-трайна, косата е лъскава и с естествен обем. Разбира се, за да се постигне всичко това са необходими умения за боравене с голяма четка и сешоар.

За по-несръчните продуктът дава много други възможности, като например изсушаване с наведена надолу глава, за да се постигне обем в корените, след което стилизиране на краищата с помощта на преса за коса или маша за навиване. Косата може да се изправи или навие, да се оформят едри вълни или да се обработи с гофрираща преса. В резултат се получава перфектна прическа, която изглежда като направена във фризьорски салон.

Консултантите на Enzo.bg препоръчват употребата на Uniq One Care регенерираща процедура за всички типове коса също и при навиване на ролки и последващо изсушаване под каска или просто изсъхване по естествен начин. Финият спрей е приятел на къдриците. Той ги оформя на красиви вълни, като косъма остава гладък и лъскав след сваляне на ролките. За завършек може да не се употребяват лакове и други стилизиращи продукти, а просто да се напръска малко от Uniq One върху дланта на ръката и да се намачкат леко връхчета или просто да се погали цялата коса отгоре надолу, което я прави много по-гладка и лъскава. След това косата няма да се наелектризира, прическата е трайна, въпреки липсата на други стилизанти. Продуктът притежава и UVA/UVB филтри, защитава косата от вредните атмосферни влияния и предотвратява накъсване и цъфтеж на връхчетата.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!