Успокоение за сухата кожа

September 3, 2016 от  
Публикувано в Здраве

svr-topialyse___11В съвременната дерматология проблемът с нарастващият брой малки деца и възрастни, страдащи от атопичен дерматит е сериозен. SVR Topialyse е интензивно успокояващ балсам за справяне със сухата и разранена кожа, причинена от тази хронична дерматологична болежка.

Малко факти не са излишни: атопичният дерматит засяга 10 – 20% от бебета и малките деца, като процентът нараства с всяка изминала година. За жалост болестта търпи развитие в годините и малцина са тези, които се справят успешно с излекуването й в по-зряла възраст. Симптомите са суха, раздразнена кожа, която на места стига до малки язви – ранички, силно болезнени и придружени със сърбеж.

Добрата профилактика на проблема е разковничето към по-здрава кожа. SVR Topialyse е подходящ продукт за ежедневна грижа, с който може да реализирате добър превенционен курс, така че да не се налага да се борите в последствие с по-тежките форми на болестта. Има много изследвания и клинични доказателства, че колкото по-добре се грижите за атопичната кожа, толкова резултатите са по-бързи и постоянни. Ако зарежете проблема и се опитвате да го неглижирате, рано или късно под действието на стрес, козметика, храна, режим и куп други фактори – атопичният дерматит ще напомни за себе си.

SVR Topialyse е качествен продукт, който е дерматологично тестван и подходящ за всеки тип кожа, която страда от атопичен дерматит. Не се притеснявайте да го прилагате и при най-малките. За тях няма по-добро средство за облекчаване от SVR Topialyse . Той е напълно безвреден и подходящ за пеленачета дори.

SVR Topialyse ще намали дискомфорта и чесането, което само обостря възпалената детска кожа. При възрастни проблемът е сходен, силен сърбеж и „дърпане” на кожата, все едно е суха като хартия. Повечето пациенти, страдащи от този вид дерматит споделят, че сърбежа е непоносим и са склонни да охладят мястото на екземата само и само да имат миг спокойствие. Но това само маскира и дава мигновен ефект. Истинският причинител остава активен. За да се повлияе добре кожата Ви, използвайте SVR Topialyse системно. Втривайте малко количество от крема и с леки кръгови движения нанесете продукта във всяка пора. Само след минута ще усетите облекчение и усещане за комфорт.

Използвайте този вид козметика с внимание към детайлите. Почистете добре кожата преди да нанесете крема, постарайте се, да елиминирате всички дразнители, като не дерматологична козметика, перилни препарати, които обострят дерматита, тъкани и материи, които дразнят кожата Ви. Не на последно място – нечисти повърхности, които могат да замърсят язвите, които са се образували. Помнете, че добрата хигиена и SVR Topialyse ще свърши чудеса с Вашият атопичен дерматит.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!