Устни, сладки като мед!

February 6, 2015 от  
Публикувано в Здраве

nuxe-reve-de-miel-za-kojataНе можем да спрем вятъра, нито парещите слънчеви лъчи, но можем да направим така, че устните ни винаги да изглеждат гладки и привлекателни. Nuxe Reve de Miel балсам за устни е приказен продукт. Ако не Ви осигури принц за целувки, то със сигурност Вие ще се чувствате като принцеса с него върху устните си. Няма да се притеснявате от ефекта на студа върху усмивката си, а през лятото от изгорелите от топлото слънце устни.

И всичко това с вкус на мед!

Формулата на Nuxe Reve de Miel успокоява и защитава. Може да се усмихвате дори и в най-лютата зима, какво по-хубаво от това?!
Както винаги NUXE залагат на силата на природните съставки. В балсамът за устни няма парабени или агресивни агенти, в този смисъл е абсолютно безопасен за ежедневна употреба. Единствената опасност се крие в желанието на потребителите да го изядат, толкова ароматно ухае!

Сега сериозно, какво има в балсама за устни? 79,5% от съставките са растителни. За да бъде здрава кожата и най-вече, за да излъчва младост и тонус, тя се нуждае от достатъчно влага. В Nuxe Reve de Miel има екстракт от слънчогледово олио, което е основен защитник на сияйната кожа. То стимулира и възстановява епидермиса. След като регенерира клетките, слънчогледовото олио възстановява следите от сухата кожа и така може да разчитате на блясък и свежест не само в огледалото, но и в очите на тези, които Ви заглеждат.

Nuxe Reve de Miel е скрил в себе си изключително добра комбинация от три други съставки – оризови трици, макадамия и сусам. Тези три съставки доставят до кожата ни есенциални мастни киселини и премахват ефекта на сухота.

За да бъде спокойна кожата и да няма червени петна се грижи маслото от арган. То е включено в състава на Nuxe Reve de Miel, което осигурява гъвкавост и еластичност на нашите устни.
Има и още няколко „тайни” – масло от карите и екстракт от ечемик. Трябва да опитате продукта, за да се уверите сами в неговите качества. Ще бъдете приятно изненадани от това, колко красива може да бъде Вашата усмивка с подходящата грижа за нея.

Медът… къде без мед в балсам за устни. Сладък, вкусен, ароматен и полезен. В Nuxe Reve de Miel той е в най-чистия си вид, при това от акация. Акациевият мед е от най-активните като действие. Той регенерира мощно и бързо увредената кожа. Интересното при тази съставка е, че именно тя е бариерата срещу околната среда. Благодарение на този фин слой мед върху кожата, вятърът, слънцето и студа няма да наранят нашите устни и ние ще сме изцяло предпазени.

Колкото и да ни се иска всичко, което купим от аптеката или дрогерията да действа като магическа пръчка, не винаги се случва така. Трябват грижи и старание, за да запазим кожата си сияйна и млада. Устните не правят изключение.

Ако отивате на ски, не пропускайте балсама за устни Nuxe Reve de Miel. Ако сте решили да се поглезите с коктейл и книга около някой басейн, не пропускайте да вземете с Вас подходяща защита за Вашите устни. Дори и да не сте изложени на въздействието на вятър и слънце, ежедневната употреба на балсама за устни ще Ви спести много неудобства и пропуснати усмивки.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!