Уверени стъпки

December 10, 2014 от  
Публикувано в Здраве

weleda-body-careКазват, че по походката можеш да разпознаеш човек. Замислих се над това, почувствах се за миг като Сюзан Вега, която в 90те възпя своя свободен ден, прекарвайки го безцелно в едно кафене от сутринта до вечерта, наблюдавайки хората през прозореца. Никой не разбра, кой беше Том и защо така и не се появи. Но както и да е… Загледах се и срещнах всички нейни герои през своите очи. Жена, която се гледа в отражението на големия прозорец и тайничко намества своя чорапогащник, друга която, влетява в кафенето, сгъва нервно своя чадър и отваря вестник в компанията на чаша кафе. Какви бяха техните походки? Леко невротични, леко не на място, сякаш знаеха, че някой ги наблюдава и това ги смущава безумно.

За да стъпваме уверено и със самочувствие се нуждаем от две основни неща: усмивка и здрави крака. Пазарът на козметика прелива от предложения, но кое от тях е най-подходящо за нашите стъпала?

Един от добрите продукти безспорно е Weleda Body Care. Защо именно той? Защото лабораториите на Weleda са експерти в натуралната грижа за нашето тяло. Малко история и няколко продукта върху кожата Ви, ще наклонят везните към мотото на компанията. Ще перифразирам – живейте в хармония с природата.

Така твърдят те, още от далечната 1921г, когато влагат своите знания и усилията да изградят собствени еко ресурси, за направата на козметичните серии. Не са много марките на пазара, които могат да застанат с гордо вдигната глава зад постиженията си. При подобен затворен процес на производство това е възможно. Резултатът – безупречно качество, пакетирано в 100ml шише.

Weleda Body Care и по-конкретно Venadoron е наслада под формата на мека емулсия за крака. Лосионът осигурява свежест и жизненост през целия ден, а в късните часове на деня, отмора и лекота за Вашите крака. Както винаги, Weleda са дискретни в изказванията си – ароматът, който са вложили е цитрусов и ненатрапчив. Да се грижим за стъпалата си не е публичен афиш, а необходимост. За това Weleda Body Care от Enzo.bg попива бързо, нанася се лесно, няма тежки парфюмени нотки.

Във формулата му са вложени само суровини, излезли от градините на Weledа. Всяка опаковка притежава сертификат, гарантиращ произхода на съставките. Разбира се, сами се досещате, че наличието на синтетични консерванти и оцветители е на пълно изключено.

Weleda Body Care е грижа с 24 часово приложение. Venadoron е изключително подходящ и по време на бременност. Всяка жена се оплаква от тежест в краката, причинен от задържането на течности, от физическите усилия, които бързо я изморяват и от непосилните летни жеги, които могат да превърнат периода на бременността в доста изпитателен момент.

Но по-важното е, не да се предаваме на неприятното усещане, а да намерим здравословен изход. Venadoron емулсия може да бъде използвана многократно през деня, без каквато и да е опасност от предозиране. Напълно органичният й състав, позволява употребата през интервали, които да гарантират усещането за лекота и свежест.

Ако не затворя компютъра в миг и не платя скоро кафето си, наистина ще се окаже, че или краката ми са натежали или както казва Сюзан Вега, ще изпусна влака. Оставям парите си до сметката, отварям чадъра и напускам кафенето с уверена крачка.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!