В помощ на растящите зъбки

September 14, 2016 от  
Публикувано в Здраве

buccotherm-teething-gel___2Безспорно едно от предизвикателствата да станеш родител за първи път е сблъсъкът с растящите бебешки зъбки, колики и не на последно място безсънните нощи! Всичко това, може да върви в комплект. Колкото и да не ни се вярва има светлина в тунела. Казват, че всеки подобен период е по-труден за родителите отколкото за самото бебе, но как да обясним това на разтревожените мама и татко, които с въпросителен поглед застават на щанда в аптеката и търсят подходящо средство, с което да помогнат на своето бебче.

Buccotherm Teething Gel е успокояващ масажен гел за венци, за малки деца с термална вода. Този продукт натрупа доста аплодисменти, още след появата си на българският пазар. Съчетава високо качество и прилична цена. А опаковката от своя страна може да Ви бъде достатъчна за дълъг период от време ( 50мл.).  В добрите онлайн аптеки и козметични магазини може да откриете гела на цена между седем и девет лева. Поръчвайки онлайн, може да си спестите доста разходки до аптеката. Има информация в интернет за свойствата на продукта.

Дори и да не сте специалист в бебешките зъбки, може спокойно да се доверите на Buccotherm Teething Gel. Той е напълно безвреден, няма парабени в състава си и е изцяло био продукт. Основата на неговата формула е лайката. Тази магическа билка успокоява зачервените детски венци и носи усещане за комфорт. Само след няколко намазвания ще видите първата бебешка усмивка, радваща се на пръста, който насочвате към нея. Няма по-голяма радост от това да видите успокоението на детето си, след като сте втрили малко количество от крема в болящите венци и само след минута релаксиращото действие е на лице.

Buccotherm Teething Gel е дерматологично тестван, нещо повече – преминал е всички проверки, за да заслужи Вашето доверие. Не се притеснявайте от факта, че детето поглъща продукта, във формулата му няма нищо, което може да му навреди.

Има безкрайно много съвети, на родители препатили растежа на първите зъбки, които споделят какви ли не бабини техники и методи да облекчаване на болката. Аз лично не мисля, че е необходимо да се борим сами или да се лишаваме от съвременните технологии, при положение, че можем да се доверим на Buccotherm Teething Gel и да решим проблемите с лека ръка. Има съвети да поощряваме гризането на детето на залъгалки, намазани с успокояващ гел, да предлагаме замръзнали във фризер специално изработенизалъгалки, но моят опит показва, че дете, което има температура, раздразнително е и изпитва болка, не е в особено сговорчиво към опитите ни,  да му предложим тези механични играчки.

Аз лично се доверих на Buccotherm Teething Gel, с което спечелих спокойна нощ и безпроблемно пробиване на първите зъбки на сина ми.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!