Вашият козметичен комплект

April 6, 2017 от  
Публикувано в Красота

vianek-nutritious-ii___2При ритъма на живота, в който живеем, от грижа се нуждае не само организма, но и кожата. Постоянният стрес, неблагоприятните условия на околната среда, неправилното хранене – всичко това не преминава без следа. Кожата също живее, за нея също е нужна грижа.

Козметиката е учение за средствата и начините за подобряване външния вид на човека. Козметични средства и методи са всички ония, които са насочени към грижа за кожата, лицето, краката, косата, с цел подобряване външността на човека, а така също и вещества, приемани за предаване на свежест и красота на лицето и тялото. Козметичните средства се нанасят на повърхността на кожата, косата и т.н., за тях не трябва рецепта от лекаря за вземане от аптеката. Професионалната козметика, както декоративната, така и тази за терапия и поддръжка, не е по-скъпа от обикновената. Можете да я откриете в специализираните магазини или салоните за красота. За нея е характерно, че не причинява алергии и има продължително действие.

Професионалните козметични средства имат характерен приятен аромат и производителите се грижат да осигурят разнообразие от аромати. Козметиката, която осигурява грижа за кожата, косата, тялото като цяло, се намира в специализираните щандове на големите магазини. За предпочитане са козметичните комплекти за грижа за лицето. Те могат да се открият в специализиран или фирмен магазин, както и в козметичните салони. В специализираните магазини ще ви предложат не само ефективна козметика, но точно тази, която е най-подходяща за вас.

Козметичният комплект Vianek Nutritious, включващ пилинг-маска за лице с подхранващ крем, нощен интензивен крем с подхранващ ефект и мицеларна вода и тоник 2 в 1, е подходящ за всяка кожа, както и за всяка възраст. Пилинг-маската за лице с подхранващ крем почиства дълбоко, като отделя старата кожа и почиства мазнините и замърсяванията на порите. За хората с проблемна и комбинирана кожа може да се избере подходящата пилинг-маска, както и за хората със суха кожа.

Козметичният комплекс осигурява пълна грижа за вашата кожа. Мицеларната вода и тоник 2 в 1 ви помагат да отстраните останалия грим, тонизират кожата. Кремовете в козметичните комплекти са с различни предназначения: овлажняващи, стягащи, подхранващи. Нощният интензивен крем с подхранващ ефект съдейства за пълно възстановяване еластичността на кожата, свежестта на лицето. Неговото въздействие помага за отстраняване на дневното натоварване и предава свежест за следващия напрегнат ден.

Козметичният комплект подобрява микроциркулацията, снема мускулното напрежение, нормализира чувствителните нервни рецептори и забавя процеса на стареене на кожата. Всички козметични средства дават своят максимален ефект при съчетаването им с правилно хранене и достатъчно сън.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!