Weleda Hair Care шампоан

April 14, 2015 от  
Публикувано в Здраве

weleda-hair-careТочно това, от което се нуждае Вашата коса – и нищо повече

Откриването на подходящ за тялото баланс е трудна задача, но не непостижима. Ако разгледате козметичният рафт у дома, вероятно погледът Ви ще се спре на продукти, които сте купували с убеждението, че са подходящите за Вас, но не и точните. Грижата за тялото, косата, ноктите, лицето е задача, с която трябва сами да се справим, намирайки най-добрия баланс между козметичните продукти на пазара и ежедневната им правилна употреба. В лабораториите на Weleda, приемат тази задача присърце и създават серия козметични продукти, инспирирани от силата на природата, специално за Вас, за да превърнат денят Ви в ежедневна магия, която носи наслада, здраве и сияна усмивка.

Продуктите на Weleda за коса са отличени през 2013та с платинена награда за особени постижения в сферата на био козметиката. Това не е случайно присъден приз, който марката да постави на стената и завинаги да забрави за нея. По-скоро тя е предизвикателство към желанието на Weleda да постигне балансирана красота и здраве, там, където хората желаят да се погрижат за себе си. Серията шампоани е разработена специално за чувствителна кожа, която е склонна към пърхот. Weleda Hair Care е един от трите шампоана, които успешно се справят със задачата завинаги да премахнат дразнещият пърхот.

Weleda Hair Care е изграден изцяло от натурални съствки, добити в градините на марката под особен контрол. Прецизният подбор в рецептата на Weleda Hair Care дава гарантирани резултати още след първите няколко измивания. Със сигурност сте на ясно, че марката не произвежда нищо случайно и държи строг контрол върху всеки стрък, който включва във формулата на своите продукти. В този шампоан е включен микс от няколко важни „храни” за Вашата коса.

На първо място е маслото от пшеничен зародиш. В Weleda Hair Care то е основният фактор, който успешно се справя с наличието на пърхот по скалпа. Постигането на здравословен баланс за кожата на главата е усилие на няколко нива. Първото ниво е да се възстанови нормалната здравина на кожата – това означава, скалпа да бъде третиран внимателно до намаляване на сухотата и пърхота, който е следствие на дисбалансирана кожа на главата. На второ ниво е подхранването – пшениченият зародиш доставя на кожата голямо количество витамин С, едновременно с това е пряк антиоксидант, който защитава и възстановява увредената коса и кожа.

Weleda Hair Care е обогатена с теменуга. Това уханно растение дава на косата ни сила и блясък. Към пшениченият зародиш и теменугата е включен розмарин и масло от чаено дърво. Чаеното дърво, от своя страна, е антисептик и едновременно с това, естествен аромат, който дълго ще създава усещане за приятни природни нотки по всеки Ваш кичур.

Weleda Hair Care е дерматологично тестван, преминал през всички възможни лабораторни изследвания. Не се притеснявайте да му се доверите, дори и да притежавате най- чувствителната коса и кожа, които до този момент, не са откликвали положително на козметиката, която сте им осигурявали. Косата Ви ще се чувства повече от добре с хранителният коктейл, който ще й доставите след всяко измиване с Weleda Hair Care.
Марката производител гарантира добрите резултати без излишно да се хвали. Подписът на Weleda под серията за грижа за коса е: Точно това, от което се нуждае Вашата коса – и нищо повече.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!