Забранено за жени

April 10, 2016 от  
Публикувано в Красота

lirene-men-relax___3Повечето козметични продукти, наблягат на грижата за женското тяло. Малко са марките, които съсредоточават усилия към производството на козметика за мъжката коса, кожа и тяло. По тази причина, това което се предлага на пазара се счита за новост и подлежи на тест, от взискателния мъжки поглед.

По правило всичко, което маркетингово е ориентирано към един продукт с един или два ефекта създава силен интерес в потребителите. Ясно е, че ако можеш да комуникираш един козметичен продукт, към разрешаване на повече от един проблем, то той със сигурност ще има бърз пазарен ефект. Хората се доверяват освен на качество и препоръка, но и на усещането, че с едно решение могат да спестят двойно. На този маркетингов феномен е основан и факта, че след „изобретяването” на шампоан и балсам е една опаковка, успехът е бил предварително гарантиран. Ако и цената е атрактивна, формулата заработва в миг.

За Lirene Men Relax душ гел за тяло и коса със сигурност може да потвърдим правилото за два продукта на цената на един. Въпрос на решение е да изпробваме нещо ново и сами да преценим дали то отговаря на нашите изисквания. Разбира се, ако една жена е склонна да закупи два вида балсам за коса, мус за лесно разресване, шампоан за боядисани кичури и един шампоан против пърхот, то един мъж би предпочел, да даде парите са всичко това в една опаковка. Lirene Men Relax душ гел за тяло и коса е добро решение, ако сте решили да се доверите да един, но изпитан и проверен като качество продукт. С него може да постигнете много повече от описаното на опаковка. Добавената стойност се крие в удобството. Аналогично на шампоаните за коса и тяло при децата и Lirene Men Relax е практичен вариант. Знаете, че особено когато отидете да спортувате и се налага да носите със себе си толкова много неща в раницата, всеки допълнителен грам Ви идва в повече. Какво ще кажете, ако тръгвайки за фитнес просто сложите душ гела и шампоана си в една опаковка и просто я метнете в козметичният несесер?! Със сигурност удобно и практично решение.

Lirene Men Relax душ гел за тяло и коса се нанася лесно, също колкото лесно и се отмива. Независимо дали го поставяте на косата си или върху тялото си, бъдете сигурни, че ще почувствате освежаващото действие на натуралните съставки в него.

Lirene Men Relax душ гел за тяло и коса е в практична опаковка. Цената му е средна към ниска. Може да намерите този продукт в добрите онлайн магазини на стойност от 5,50 до 7,00лв. А милилитрите са 250. Със сигурност си заслужава да пробвате нещо ново. Опитайте и сами се уверете дали този продукт е Вашият.

Lirene Men Relax душ гел за тяло и коса няма специфични предписания. Той е ориентиран към всеки тип коса и кожа и е дерматологично тестван. Не съдържа алергени.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!