Здрав тен

July 1, 2016 от  
Публикувано в Здраве

bio-beaute-by-nuxe-sun-careЛятото е тук, почивката е планирана, остава само да предвидим всичко нужно за една пълноценна и пълна с приятни емоции лятна ваканция. Ясно е, че всеки, който се намира на плажа се е отдал на заслужена почивка под слънчевите лъчи, но дали слънцето почива в този момент или е в разгара на своите сили и агресивно напада всеки сантиметър от нашата кожа.

Важна формула за приятно лятно прекарване е превенцията от изгаряне. Няма човек, който съзнателно да иска да изгори или не дай боже да се сдобие със слънчева алергия. По тази причина слънцезащитните кремове като Bio Beaute by Nuxe Sun Care винаги трябва да присъстват в плажната ни чанта. Желателно е, да не забравяме крема против изгаряне в хотелската стая и в никакъв случай да не рискуваме здравето на своята кожа с нехайство.

Повечето дерматолози препоръчват системно намазване със слънцезащитен крем веднага след морска баня. Bio Beaute by Nuxe Sun Care е подходящ за подобна употреба, тъй като е лесен за нанасяне. Отнема не повече от минута, две да покрием всички открити части на тялото си с малък обем от емулсията и да се наслаждаваме на здрав тен дълго след това. Не е нужно да втривате агресивно в тялото, крема попива идеално дори и с леки движения, които напомнянт галене.

Лабораторийте NUXE са известни по цял свят с високото качество на своите продукти и безупречни клиентски оценки. Най-точната оценка е потребителското мнение, а за специалистите от козметичния френски гигант – тя е най-значима. Създавайки продукта Bio Beaute by Nuxe Sun Care бранда стъпва безапелационно на козметичния бранш и става абсолютен лидер със серията за слънцезащита.

Говорейки за здравето на човек, френските специалисти съветват никога да не правим компромис с качеството на продуктите, които купуваме. Често практиката да се доверим на нетествани марки подвежда и създава много главоболия на клиентите. По тази причина ако имате нетолерантна кожа или силно чувствителна е добре да се доверите на най-доброто на пазара. Bio Beaute by Nuxe Sun Care е такъв продукт.
Насладете се на летните дни и прекарайте приятна ваканция в компанията на морето, слънцето и летните залези. Усмивката и доброто настроение са задължителни. Оставете всички проблеми в града и не мислите за нищо друго освен за положителните емоции, които Ви карат да се чувствате пълноценни.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!