Здрави, бели зъбки

June 10, 2016 от  
Публикувано в Здраве

edelwhite-7-fruit-i_Всяко дете открива света по различен начин. Ежедневно се учи, адаптира и тества нови места, нови вкусове, нови игри. Възприемчивостта на най-малките е изключително силна, за това родителите много често прибягват до изобретателност, за да въведат хигиенни навици, които искрено да забавляват малчуганите. Не е лесно да научиш дете да мие зъбите си всеки ден и то по няколко пъти. Но не е невъзможно. Ако превърнете миенето на зъбките в игра, разкриваща серия от нови вкусове и усещания, няма да имате проблем с този хигиенен навик. На помощ в тази задача идва Edel+White 7 Fruit.

С тези пасти за зъби проблеми в банята просто не съществуват. Децата с удоволствие сами поставят паста на своята четка, а после старателно, в рамките на собствените си възможности, започват да мият своите зъби. Къде е тайната? В уникалните седем вкуса, които са изрисувани на всяка опаковка. Edel+White 7 Fruit е сет от няколко различни плодови аромата, ванилия. Разбира се, това разнообразие кара малките да пощуряват и да изяждат голям обем от вкусната паста. Edel+White 7 Fruit е страхотно преживяване. Пастата е безвредна и няма за какво да се тревожите, ако детето ви глътне от нея. Серията е специално разработена за деца от две до седем години и напълно може да се доверите на качеството и безопасността на състава й.

Марката производител на Edel+White 7 Fruit е швейцарска. Тя залага на научни познания и високи технологии на производство. С това гарантира здравето на устната кухина на Вашето дете. При ежедневна хигиена и старателно измиване на заседналата храна между зъбите, Edel+White 7 Fruit ще предотврати появата на кариес. Швейцарската марка акцентира върху това, че не само белотата на зъбите е важна, но и тяхната здравина и щателно почистване на междузъбните пространства. Там са най-уязвимите зони в човешката уста, където бактериите от храната се завъждат и създават условия за кариес и възпаления.

Edel+White 7 Fruit, комбиниран с уникална детска четка от същата марка, ще се превърне в най-любимото занимание на Вашето хлапе. Количеството е достатъчно за дълъг период, а разнообразието от вкусове, няма да дотегне никога на Вашето дете. Винаги има новост, която да подкани малчугана да измие зъбите си преди лягане.

Когато децата поотраснат и могат да използват пълния асортимент от продукти на швейцарската марка, може да допълните комплекта за миене на зъби с нова, по-голяма четка, вода за уста, четка за език, конци и всякакви други от асортимента. Много е важно първите навици да бъдат въведени на време. Децата обичат новостите, а със сета Edel+White 7 Fruit миенето на зъбите ще бъде най-забавната игра. Опитайте и подарете на малките членове в дома, този комплект пасти за зъби.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!