Здравословен тен с Fake Bake Beyond Bronze автобронзант-мус

September 8, 2014 от  
Публикувано в Красота

fake-bake-beyond-bronzeАвтобронзантите, набиращи все по-широка популярност в последните години са един от най-лесните и здравословни начини за придобиване на тен. За много хора естественият тен вече е трудно постижим по много причини, а солариумите са доказано вредни.

Тониращите продукти не само че не вредят на кожата, но са допълнително обогатени с множество подхранващи ингредиенти. Консултантите на Enzo.bg препоръчват на клиентите с чувствителна кожа продуктите на бранда Fake Bake, който гради името си от 1978 година, когато компанията е основана в Оклахома. Анкета, проведена сред читателите на вестник Ню Йорк Таймс определя Fake Bake Beyond Bronze автобронзант-мус за един от предпочитаните продукти за придобиване на изкуствен загар.

Доста хора се притесняват, че тенът получен по този начин няма да изглежда естествено. Това е така само ако се ползват некачествени козметични средства или не се спазват указанията за употреба. За да имаме кожа с перфектен тен, най-важното преди да се нанесе автоборонзант е да се премахнат мъртвите клетки с лек пилинг. На някои места е желателно да се нанесе тоалетно мляко преди да се започне с нанасяне на пяната, за да не потъмнеят прекомерно. Това са лактите, коленете, върха на носа, горната устна и доста често скулите. По начало преди да се нанесе автобронзиращ продукт върху лицето и шията, кожата трябва да се подготви с добро почистване с подходящ ексфолииращ продукт, след което да се нанесе подходящ крем.

Следва нанасяне на тониращата пяна равномерно навсякъде. За улеснение на потребителите, специалистите на Fake Bake са разработили мус с мека консистенция, който се нанася изключително лесно. Изсъхва за минути, като не оставя петна, ивици или неравномерни оттенъци. За нанасяне върху труднодостъпни участъци е желателно да има помощник, но ако няма такъв, може да се ползва уред за нанасяне с дълга дръжка. Това в никакъв случай няма да доведе до лошо качество на получения тен, стига да се извърши старателно. В каталога на Enzo.bg могат да се намерят подходящи средства за подготовка на кожата за нанасяне на автобронзат и за поддържане на получения тен.

Потребителите, които дълги години са употребявали качествени автобронзанти могат да кажат, че кожата им е запазила своята еластичност и жизненост, докато връстниците им, които са разчитали на слънчеви бани и солариуми за получаване на загар имат доста повече бръчки, лунички и петна, които няма как да бъдат заличени. Това е една от причините автобронзантите да печелят все повече популярност.

Безвредните оцветяващи съставки са получени от  натурални продукти, без добавки на агресивни химически вещества. Това е допълнителен бонус за феновете на автобронзантите  – освен красивия загар, те получават жизнена, хидратирана и свежа кожа. От друга страна, пораженията, които нанасят ултравиолетовите лъчи остават завинаги, затова доста от любителите на слънчевите плажове започват да ги отбягват, когато забележат появата на бръчки, петна и бенки по кожата си.

Доста хора се притесняват, че автобронзантите могат да изцапат дрехите им. Това никога не се получава с продуктите на Fake Bake, които са разработени така, че да се отмиват равномерно с времето, без да оставят следи дори и при изпотяване, намокряне или други подобни ситуации.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!